Σχετικά με μας


Products

Τεχνητές Πέτρες


Τεχνητές Πέτρες

Έγχρωμα Διακοσμητικά Συμπαγή Τούβλα


Έγχρωμα Διακοσμητικά Συμπαγή Τούβλα


Βυζαντινά Διακοσμητικά τουβλάκια επένδυσης


Βυζαντινά Διακοσμητικά τουβλάκια επένδυσης


Τεχνητό Ξύλο


Τεχνητό Ξύλο


Τεχνητά Πατήματα


Τεχνητά Πατήματα


Θερμοπροσόψεις


Θερμοπροσόψεις

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΣΑΣ
Η Archi Stone προωθώντας την ήδη ηγετική της θέση στον κλάδο της τεχνίτης πέτρας, και εφόσον τα καλούπια τα παράγονται από εμάς, μας δίνεται η δυνατότητα να παράγουμε καινοτόμα και επαναστατικά προϊόντα σε χρώματα και σχέδια από τεχνίτες πέτρες τα οποία σηματοδοτούν την προ κεφαλίδα για τον αρχιτεκτονικό και τον κατασκευαστικό χώρο.
Σχετικά με εμάς

Η Archi Stone δημιουργήθηκε την δεκαετία του ’90 με το όνομα Flouda, στοχεύοντας στην μαζική παραγωγή τεχνητής πέτρας και διακοσμητικών τούβλων τα οποία χρησιμοποιούνται για την ανέγερση ιδιωτικών και δημοσίων κριτηρίων και καθιερώθηκε στην Ελληνική αγορά.


Το 2001 η Roka refractories συγχώνευσε την επιχείρηση και έχοντας αναπτύξει τις υπάρχουσες τεχνολογικές υποδομές, την ποιότητα και επενδύοντας στις οικονομίες κλίμακος προσφέρουμε τις ποιο ανταγωνιστικές τιμές εφόσον η Archi Stone αξιοποιώντας το δίκτυο πωλήσεων της Roka Refractories έχει αναπτυχθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα σε μια ανταγωνιστική εταιρεία με σημεία μεταπώλησης στην Ευρώπη, στην Αφρική και στίς Αραβικές Χώρες.


Η επιχείρηση στεγάζεται σε δυο παραγωγικές μονάδες με συνολική έκταση 38.000 τμ. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται κατατάσσουν την Archi Stone στην κορυφή του κλάδου και το όνομα της έγινε συνώνυμο με την εγγύηση και ποιότητα.


Έμπνευση


Η ομάδα μας εχει εργαστεί σκληρά για να σας προσφέρει μοναδικά προϊόντα τα οποία είναι πανομοιότυπα με αυτά της φύσης. Τα χειροποίητα τεχνητά πέτρώματα μας είναι ακριβή αντίγραφα από φυσικές πέτρες που προέρχονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και κυρίως σε Ελληνικά νησιά και γι’ αυτό τον λόγο τα ονοματίζουμε με βάση τον τόπο προέλευσης τους.


Η λεπτομέρεια στις τεχνητές πέτρες είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της πέτρας διότι το ανάγλυφο του ειναι πολύπλοκο όπως μιας φυσική πέτρας.


Κάθε τεμάχιο τεχνητής πέτρας κατασκευάζετε ξεχωριστά και προέρχεται από μια διαφορετική πραγματική πέτρα με αποτέλεσμα να δίνει την αίσθηση της ανομοιογένειας ενός φυσικού υλικού.


Μοναδικές δυνατότητες


Η Archi Stone προωθώντας την ήδη ηγετική της θέση στον κλάδο της τεχνητής πέτρας, και εφόσον τα καλούπια τα παράγονται από εμάς, μας δίνεται η δυνατότητα να παράγουμε καινοτόμα και επαναστατικά τεχνητά πετρώματα και τεχνητά τουβλάκια επένδυσης σε χρώματα και σχέδια από τεχνητές πέτρες τα οποία σηματοδοτούν την προ κεφαλίδα για τον αρχιτεκτονικό και τον κατασκευαστικό χώρο.

Ποιοτική Εγγύηση στην τεχνιτή πέτρα


Χρησιμοποιούμε την δική μας τεχνολογική υποδομή προσφέροντας λύσεις και επιλογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες και την μόδα της εποχής . Με μια εμπειρία πάνω από 25 χρόνια και χρησιμοποιώντας προστατευτικό χύτευμα τεχνολογίας POL το οποίο είναι κατασκευασμένο με βάση το νερό, προσφέρουμε οικολογικά προϊόντα από τεχνητή πέτρα και τεχνητά τουβλάκια επένδυσης τα οποία δεν περιέχουν τοξικά και καρκινογόνα υπολείμματα.
ARCHI STONE – H ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΠΕΤΡΑΣ
References